Veelgestelde vragen

Net zoals bij bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning is er geen sluitend antwoord op deze vraag. Veel hangt af van de noden en wensen van de klant. Een website heb je bij ons al vanaf € 650*.

Aan de meeste websites zijn jaarlijks terugkomende kosten voor onderhoud, domeinnaam en hosting. Voor meer info vraag je best een offerte op maat.

De kost van een domeinnaam wordt bepaald door verschillende factoren. Is het een .be extensie of wil je een .com, .eu of nog iets anders? Ook de populariteit van de domeinnaam zal doorslaggevend zijn voor de prijs. Een standaard domeinnaam heb je al vanaf € 20* per jaar.

Je bent niet veplicht jouw hosting of domeinnaam bij ons te nemen. Wel hebben we toegang nodig tot deze om de website te kunnen opbouwen.

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jezelf, idealiter is het antwoord hier dus JIJ! We kunnen ook beroep doen op onze copywriters, dit aan een tarief van € 90* per uur.

We rekenen ongeveer 6 tot 8 weken tussen eerste gesprek en oplevering van de website. Dit kan variëren in overeenkomst met de klant.

Onze websites worden vanaf oplevering 24/7 gemonitord. Indien deze offline gaat zijn we hier meteen op de hoogte van en kunnen we er alles aan doen de website weer online te krijgen, zo kan jij op je twee oren slapen.

Zeker, graag zelfs! Onze creative designer kijkt met een frisse blik op jouw project en denkt out of the box om je van je sokken te blazen met unieke ontwerpen.

Door een breed netwerk aan leveranciers kunnen we je werkelijk in alles verder helpen. Van sleutelhangers over werfdoeken naar skydancers en visitekaartjes, wij helpen jou er graag mee verder.

Een website hosten kan bij ons vanaf € 80* per jaar.

Het internet is een constant evoluerend medium. Om te voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen evolueert jouw website dus ook mee. Bij onze jaarlijkse check-ups voorzien we dit ook voor jouw website.

Jazeker. Een freelancer kan je op een flexibele manier inzetten om jouw grafische processen te ondersteunen. Thuis van alle markten en mee met de nieuwste trends, beschikbaar wanneer het jou uit komt!

Een freelancer voor jouw project kan je inhuren voor € 50* per uur. Afhankelijk van de duur van het contract kan op deze prijs nog afgeweken worden. Vraag gerust een offerte aan om te zien hoe we je bij jouw project kunnen helpen.

CMS of Content Managment Systeem stelt de eindgebruiker in staat om de inhoud van een website aan te passen of up to date te houden zonder vereiste kennis van programmeertalen.

Je antwoord niet gevonden?

Laat ons iets  weten! Dit kan via onze contactopties of via het onderstaande formulier.