Onze Diensten

We hebben een uitgebreide waaier aan expertise beschikbaar voor jouw projecten. 

Webdesign

Volledige web-service tot op de pixel verzorgd. We zijn experts in het op poten zetten van uw CMS website met WordPress. Zo beheer je zelf de content van uw website waar en wanneer je dat wenst

Grafische Vormgeving

Een goed logo en bijhorende huisstijl vertellen jouw verhaal. Een herkenbaar merk dat je met trots linkt aan jouw goederen of diensten. Print of packaging uitdaging voor ons? Onze experts helpen je graag verder!

Freelance creative

Af en toe nood aan een helpende hand op vlak van webdesign of grafische vormgeving? Onder meer Typografics, Oh’Green en Maasmechelen Village gingen je al voor, waar wacht je nog op?

Consultancy

Met onze kennis en ervaring begeleiden we je van begin tot eind om projecten te realiseren. Vertrekkende vanuit een grondige analyse van jouw noden, behoeften én mogelijkheden om te bepalen wat je wel, maar vooral ook niet nodig hebt.

5/5
Zelf nood aan een nieuwe website?

FAQ

Net zoals bij bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning is er geen sluitend antwoord op deze vraag. Veel hangt af van de noden en wensen van de klant. Een website heb je bij ons al vanaf € 900*.

Aan de meeste websites zijn jaarlijks terugkomende kosten voor onderhoud, domeinnaam en hosting. Voor meer info vraag je best een offerte op maat.

Je website wordt vanaf oplevering 24/7 gemonitord. Indien deze offline gaat zijn we hier meteen op de hoogte van en kunnen we er alles aan doen de website weer online te krijgen, zo kan jij op je twee oren slapen.

De kost van een domeinnaam wordt bepaald door verschillende factoren: Is het een .be extensie of wil je een .com, .eu of nog iets anders? Ook de populariteit van de domeinnaam zal doorslaggevend zijn voor de prijs. Een standaard domeinnaam heb je al vanaf € 20* per jaar.

Zeker, graag zelfs! Onze creative designer kijkt met een frisse blik op jouw project en denkt out of the box om je van je sokken te blazen met unieke ontwerpen.

Door een breed netwerk aan leveranciers kunnen we je werkelijk in alles verder helpen. Van sleutelhangers over werfdoeken naar skydancers en visitekaartjes, wij helpen jou er graag mee verder.

Jazeker. Een freelancer kan je op een flexibele manier inzetten om jouw grafische processen te ondersteunen. Thuis van alle markten en mee met de nieuwste trends, beschikbaar wanneer het jou uit komt!

Een website hosten kan bij ons vanaf € 80* per jaar.

*Vermelde prijzen zijn exclusief BTW.